Qëndresa e Labit vendos të pozojë serioze

Gruaja e moderatorit të njohur Labinot Gashit, është një emër tejet i njohur në mediat rozë.

Me poza të ndryshme, ajo gjithmonë duket perfekte, me stile të ndryshme.

Këtë herë, pak më ndryshe ajo shfaqet tejet serioze e që edhe në këtë mënyrë duket bukur.

Kujtojmë, ajo dhe Labi janë prindër të një vajze që shpesh lumturinë familjare e shprehin në forma të ndryshme.