Web Analytics

Qëndresa vishet shkurt dhe tregon këmbët tërheqëse, Labi do ‘ligët’ kur ta shoh

Ajo është e njohur për publikun si bashkëshortja e moderatorit, Labinot Gashit.

Është fjala për Qëndresa Bajramit e cila është gjithmonë e përfolur dhe e pëlqyer sidomos për paraqitjet e saj.

Qëndresa është shumë aktive edhe me postime në rrjete sociale.

Ajo se fundmi ka sjell një imazh ku shfaqet në super formë.

E veshur me fustan të shkurt dhe me stil, Qëndresa po shkëlqen se i kurrë me parë.

Kur ta sheh në këtë gjendje gruan e tij, Labit do t’i ‘ligët zemra’.

Nga rubrika