Qeni dëshiron kos por i vjen turp që t’i kërkojë të zotit

Një video ku një qen shfaqet me të zotin është bërë virale në internet dhe rrjetet sociale.

Në video shihet se si i zoti provokon qenin duke ngrënë yogurt, dhe që katërputroshi e dëshiron aq shumë.

Megjithatë siç e shihni ai ka turp që t’i kërkojë të zotit që ti japë edhe atij për të ngrënë.

Në video shihet se sa herë i zoti e çon shikimin nga qeni, miku me 4 putra e kthen nga ana tjetër.

Për më shumë shihni pamjet: