Qentë ngecën në varkë, papritmas një “krijesë” e papritur vjen dhe iu ndihmon

Në një video të publikuar në YouTube, shihen dy qenë të ngecur në një varkë në lumë, duke “qarë” dëshpërimisht për ndihmë.

Ata duket se frikësohen aq shumë nga uji sa që nuk guxojnë të kërcejnë nga varka dhe të notojnë prapa në breg.

Qentë ngecën në varkë dhe kërkonin të dilnin që aty, duke ulëritur me dëshpërim që dikush t’iu ndihmonte.

Dhe kur më së paku e pritën, një kafshë tjetër erdhi dhe i ndihmoi ata.

Shikojeni videon e shpëtimit të tyre: