Qeveria merr vendim: Vendoset reciprociteti me Serbinë

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, gjatë intervistës që po e jep në KTV, tha se tashmë kanë shkuar 10 vota për në drejtim të tij, pasi kabineti janë duke votuar online.

“Më falni që po e shoh shpesh telefonin, por sa u bën 10 vota – vendimi kaloi”, tha Kurti.

Kurti më heret ka treguar se janë 17 anëtarë në kabinetin qeveritra dhe se atij për të kaluar ky propozim i duhen vetëm nëntë vota.