Qumili për politikanët: Merruni more me popull, njerzit s’kanë buk me hanger

Humoristi i njohur shqiptar nga Kosova, Sevdai Radogoshi, apo siç njihet në publik si Qumili, së fundmi ka bërë një thirrje për gjithë politikanët nga Kosova.

Kjo për shkak të zhvillimeve të fundit politike, kur partnerët e koalicionit qeverisës kanë ‘plasaritur’ mardhëniet e tyre, në këtë kohë kur pandemia e koronavirusit po përhapet çdo ditë e më shumë.

Qumili ka bërë thirrje që të ndalen këto ‘luftëra’ në mes vete, e të punohet për popullin pasi gjendemi në një gjendje të rëndë, kur nuk mund të punojmë pasi duhet qëndruar në shtëpi për ta ruajtur shëndetin dhe për ta minimizuar mundësinë e përhapjes së virusit.

Më poshtë mund të shihni videon e plotë të humoristit: