Qytetarët dalin në rrugë pas tërmetit

Një tërmet i fuqishëm sapo ka rënë në Durrës dhe është ndjerë shumë i fortë edhe në Tiranë.

Epiqendra ka qenë në Hamalle të Durrësit.

Magnituda 5.5.

pas tërmetit të madh ra edhe një i vogël.

Në Durrës dhe Tiranë njerëzit kanë filluar që të dalin nga shtëpitë.