Ramë Likaj shkarkon të emëruarit e Hykmete Bajramit

Brenda katër muajsh, u ndërruan dy ministra të arsimit.

E brenda po kaq kohe, u shkarkuan dhe emëruan dy herë përfaqësues të Ministrisë së Arsimit në Këshillin Drejtues të UP-së.

Hykmete Bajrami i shkarkoi të kaluarit, e i emëroi të rinj.

Sapo erdhi në krye të detyrës, njësoi veproi edhe Ramë Likaj.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Dafina Jegeni – Krasniqi.