Re e vjehërr, Xheri dhe Sara e kallin ndejën – Vallëzim i nxehtë

Festa e ditëlindjes së 30-të të gruas së Ledri Vules, ka mbledhur në një vend shumë njerëz.

Sara ka festuar ditëlindjen e 30-të me njerëzit e saj më të dashur.

Në ditëlindje nuk ka munguar as vjehrra e saj, Xheraldina Vula, e cila është parë gjatë gjithë kohës duke vallëzuar.

Ato, e kanë dridhur pistën e vallëzimit së bashku dhe duket se janë kënaqur shumë./Kosovarja/

Shiko videon: