Reagimet e kundërta të motrës dhe vëllait, kur kuptuan gjininë e anëtarit të ri të familjes

Jimmy dhe Nora Elfarra, nga Teksasi i Shteteve të Bashkuara, po ndihmoheshin nga babai të prisnin një tortë, kur aizbuloi se anëtari më i ri i familjes do të jetë një vajzë.

Lajmi se do të bëhen me një motër të vogël, nuk i emocionoi njëjtë fëmijët, pasi njëra qante nga gëzimi, teksa vëllai goditi kokën dhe ishte shumë i hidhëruar.

“Nuk u dëshpërua se do të ketë motër, por u ndje se Nora fitoi dhe ai humbi”, ka shkruar nëna tij në përshkrimin e rastit.

Por, shikuesit e videos e kanë pëlqyer reagimin e tyre, duke e shpërndarë në rrjetet sociale.

Shiko Videon:

Texas boy learns he's going to have a sister in San Marcos – Daily Mail Online

Gepostet von VIPa Klips am Donnerstag, 6. Februar 2020