Reagimet e njerëzve kur dëgjojnë për herë të parë Kur`an

Kur’ani është qetësues i zemrave për të gjithë njerëzit, e sidomos për ata që janë në kërkim të qetësisë.

Këtë e kan dëshmuar njerëzit nëpër gjenerata, ndërsa tani dëshmohet edhe përmes kësaj videoje.

Njerëz të panjohur, kalimtare të rastit, u ndalën për pak minuta të degjojne suren “El Fatiha” dhe iu kërkua të tregojnë se si u ndjenë për atë kohë sa e dëgjuan.

Të gjithë kishin të njejtën përshtypje: Qetësi shpirtërore.

Allahu thot:

Kur lexohet Kur’ani, ju dëgjojeni atë (me vëmendje) dhe heshtni, në mënyrë që të fitoni mëshirë.

Dëgjimi i Kur’anit të Shenjtë për tre orë çdo ditë e rritë sistemin tuaj të imunitetit, e mbron zemrën dhe trurin tuaj, dhe i ri-programon qelizat tuaja.

Valët e zërit nga recitimi i Kur’anit të Shenjtë aktivizojnë qelizat e trupit dhe shërojnë sëmundjet posaçërisht sulmin në zemër dhe kancerin.

Shiko Videon: