Reagimi i gazetares që frikësohet nga vaksina

Frances Wang nga Shtetet e Bashkuara, ka qenë duke e mbuluar një temë në terren, kur i është kërkuar të vaksinohet.

Megjithëse është e rritur, gazetarja ka reaguar sikur një fëmijë, meqenëse është frikësuar shumë nga shiringa.

“Mos u kërkoni të vegjëlve të bëhen të fortë, është frikë që i përfshinë edhe të rriturit. Provoni ta bëni situatën sa më të këndshme dhe mahituni me ta”, ka shkruar Wang lidhur me rastin.

Nuk bëhet e ditur se për çfarë ishte ajo vaksinë, si dhe nëse i ka ndihmuar ta heqë frikën prej kësaj procedure shëndetësore.

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/574709476444860/