Reagimi i Vesës pas postimit të IKSHPK-së

Statusi i mbrëmshëm nga IKSHPK ka nxitur reagime të shumta.

Vesa Luma është këngëtarja e fundit e cila tregon se është shokuar nga përpilimi i tekstit të IKSHPK-së.

Dje Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në një postim ndër tjerash kishte shkruar “Gjithkush ka të drejtë të infektohet”.

Këngëtarja kishte ndarë këtë postim në profilin e saj dhe mbi foto shkruante:

“Zgjohet njeri me shpejtësi me pa situatën në faqen zyrtare, dhe del kjo”