Reagon Gold Ag, ja paskan nis me i rrit rastet tash se u kry puna e tyne

Këngëtari shpesh komenton situatat politike në vendin tonë por edhe ato në shoqëri.

Goldi së fundi ka komentuar rritjen e rasteve me koronavirus.

Përmes një postimi në Instagram, ai ka shkruar i kanë kryer punët dhe tashmë kanë nisur rritjen e rasteve me koronavirus, siç duket Gold AG i është referuar politikanëve.

Ndryshe, së fundi ka filluar rritja e  rasteve në vendin tonë./Lajmi/