Reja e Danit vesh bikini shumë të hapura tek zogu

Dafina Haziri është vajza bionde e cila ia fitoi zemrën Andit, djalit hastret të Danit.

Çifti janë të fejuar dhe nga ai moment janë shndërruar në dy protagonist mjaft të përfolur.

Se bëjnë jetë moderne e luksoze kjo shihet edhe në fotot që postojnë.

Së fundmi, duke qenë se ndodhen në pushime nuk kanë munguar fotot nga dyshja e njohur.

Ku vëmendje mori Dafina me bikinit e saj të hapura tek zogu.

E ka tepruar pak apo?