Reja e Gilit i bënë buzët si të Angelina Jolie

Herolina tashmë është bërë e njohur për publikun e gjerë, kjo për shkak të lidhjes me të birin e Gilit dhe Ilir Beranit.

Herolina, prej kohësh është në lidhje me djalin e madh të çiftit të njohur, Robertin, i cili nuk është aspak mediatik.

Herolina nuk po kursehet të sjelli fotografi të ndryshme, secila më e bukur se tjetra, e pëlqimet nuk po i mungojnë nga fansatt e saj.

Në foton e fundit, buzët e Herolines po duken XL, si të Angelines./kosovarja