Reja e Gilit sjellë imazhin më provokues

Nuk janë të pakta ekspozimet e saj.

Reja e Gilit vazhdon të na tregojë bukurinë që e posedon me anë të imazheve të ndryshme që i ndan me fansat e saj.

Në këtë mot të ftohtë ajo solli një imazh ku bie në sy gjoksi i saj, e cila nuk ka të veshur fare sytjena.

Mbase nuk po e ndien të ftohtit, dhe ka vendosur që më këto poza ti vë flakën rrjetit, ë?/Kosovarja/