Reja e ish presidentit Rugova, edhe në deti me stil

Blerina Kllokoqi Rugova pasi është stiliste kudo që shkon do të duket me stil.

Së fundmi ajo ka postuar disa fotografi nga pushimet që vë në pah stilin edhe me bi.kine, shkruan InfoKosova.

Ajo ka veshur një këmishtë të bardhë bashkë me bikine e që vëmendje merr edhe grimi i rëndë që ka bërë me buzë të kuqe.

Shikojeni fotogafinë më poshtë e binduni dhe ju./InfoKosova/