Reja e Mihries, Tringa vjen me një këshillë

Tringa ka bërë bujë të madhe mediatike me të mësuar nga mediat se reja e kujt është.

Dashuria e Trimgës për vjehrrën e saj Mihrien është e madhe me aq sa kemi parë dhe sa ka treguar Mihria.

Mihria ka bërë një deklaratë për Tringën ku ka thënë se është shumë e zhgjuar dhe shkruan poezi.

Sigurisht që ajo ka edhe një autor të preferuar ku edhe ndoshta gjenë rrjeshta të tij ku motivohet.

Së fundmi, në llogarinë e saj në Instagram ka ndar një foto dhe një mbishkrim ku kishte shkruar një thënjë të autorit Lucius Annaeus Seneca.

“Për sa kohë që jetoni, vazhdoni të mësoni se si të jetoni.”– ka shkruar Tringa në gjuhën angleze./Kosovarja/