Reja e Remzies nuk u lajmërua më që nga ditëlindja e saj

Kur rejat nuk postojnë për një kohë, ndjekësit bëhen merak, madje u shkruajnë e i pyesin se ku janë.

Në merak janë edhe për Gëzimen, rene kaqurelse të këngëtares Remzie Osmani, e cila ka kohë që nuk po duket gjëkundi.

Gëzimja, prej dites së saj të lindjes, me ç’rast postoj disa foto, më nuk është dukur gjëkundi.

E vërteta është se Gëzimja, ndryshe nga rejat e tjera poston më pak dhe më rrallë në rrjete sociale, veçanërisht në Instagtam ku ka mbi 100 mijë ndjekës./kosovarja