Reja e Shkurte Fejzës nuk po qëndron e izoluar

Shkurte Fejza është këngëtarja shumë e njohur dhe e pëlqyer kosovare.

Ajo përveç për me këngët e saj është e përfolur edhe për jetën e saj private.

Tashmë mjaftë e njohur është edhe reja e saj bukuroshe.

Sot ajo ka publikuar një foto me burrin e saj, me anë të së cilës tregon se nuk po qëndron e izoluar.