Rënditja e flamujve më të bukur në botë, i treti në rënditje është shumë i dashur për shqiptarët

Ka përfunduar votimi online për zgjedhjen e flamurit më të bukur në botë për këtë vit.

Flamuri më i bukur në botë është zgjedhur i Turqisë.

I dyti në rënditje është vlerësuar i Spanjës.

Kosova e Shqipëria nuk zënë fare rënditje në top 40-shen e parë, por që krenohen me rënditjen numër tre.

I treti është flamuri shumë i dashur për shqiptarët, ai i Amerikës.

Flamuri i Brazilit dhe Amerikës së Jugut kompletojnë top 5-shen.

Meksika, Britania e Madhe, Uruguaj, Kanadaja e Argjentina përbëjnë top 10-shen me flamujt më të bukur në botë.