Renee i bënë dedikimin e veçantë babit të saj, Robertit

Robert Berisha është në qendër të vëmendjes nga mediat rozë, për shkak të lidhjes së tij të re.

Pavarësisht kësaj, Roberti është jashtëzakonisht i përkushtuar ndaj vajzës së tij, Rene.

Renne së fundmi ka bërë letrën e saj të parë, duke përzgjedhur që t’ia dedikoj babit të saj.

“Babi, faleminderit për kujdesin dhe dashurinë që më ofron! Faleminderit që më përkëdhelë , përkrahë, qorton dhe beson në mua Nuk do të zhgënjejë asnjëherë”.- kishte shkruar Renne.

Këto fjalë e lumturuan shumë Robertin, dhe këtë letër ai e ndau me ndjekësit e tij në Instagram.