Reperi i njohur i jep fund martesës pas 24 vitesh

Pas gati dy dekadash e gjysmë, ata kanë vendosur që ka ardhur koha të ndahen.

Siç u raportua për herë të parë nga TMZ dhe konfirmuar nga People , Nicole Young paraqiti për divorc të hënën në Gjykatën e Lartë të Los Angeles County nga Dr. Dre , emri skenik i Andre Romelle Young, pas 24 martese, duke përmendur dallime të pa përmirësueshme.

Më parë e martuar me ish-LA Laker Sedale Threatt, Young u martua me reperin dhe producentin më 25 maj 1996.

Çifti kanë dy fëmijë, djalin Truice, të lindur në 1997 dhe True të lindur në 2001.

Dre është baba edhe i katër fëmijë tjerë nga marrëdhëniet e mëparshme dhe djalin e ndjerë Andre Young Jr, i cili vd.iq në 2008 në moshën 20 vjeç.

Në dhjetor, Dr Dre,u shpall në mesin e artistëve me pasuri të vlerësuara në rreth 800 milionë dollarë, duke kryesuar listën e dhjetë muzikantëve të Forbes me fitime më të larta përpara Taylor Swift dhe Beyoncé, pavarësisht se nuk ka publikuar një album që nga viti 2015.

Artisti i madh muzikor raportohet se mori në 950 milionë dollarë që nga viti 2010, në pjesën më të madhe për shkak të 20% të aksioneve të tij në Beats Electronics, të cilat Apple e bleu për 3 miliardë dollarë në vitin 2014.