Republika e ‘Çka ka shpija” ekspozon këmbët nga ballkoni e shtëpisë

Teuta Krasniqi, që kur u bë pjesë e serilait më të shikuar vendor “Çka ka shpija”, ajo vazhdon të komentohet për jetën e saj.

Janë fotografitë e shumta të cilat i publikon në llogarinë e saj instagram, me të cilat merr vëmendje, shkruan InfoKosova.

Edhe se fundi veproj njëjtë.

Ajo publikoj një fotografi nga ballkoni i shtëpisë teksa shihet se kishte zbuluar këmbët dhe gjoksin në fustanin e shkurtë.

E zjarrtë duket apo jo?/InfoKosova/