Rezarta Shkurta pendohet dhe e fshiu foton ku shfaqet sensitive

Rezarta Shkurta siç nuk e kishim parrë asnjëherë më parë publikoi një foto pikante.

E mbuluar vetëm me jorgan nga hotelit në Stamboll, Rezarta publikoi foton vetëm për shumë pak kohë.

Tashmë në proflin e saj nuk gjendet më kjo foto pavarësisht se mori pafund “like” dhe komplimente në pak orë.