Rihanna reklamon të brendshmet…

E ka prezantuar linjen e re të të brendshmeve.

Rihanna ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet se e prezantoi biznesin e saj dhe dukej superseksi me të brendshme.

“Bëhu i imi” janë fjalët që Rihanna ia la fotos.

Kujtojmë që një grup i konsumatorëve e kanë akuzuar këngëtaren për mashtrim pasi pretendonin se linja e të brendshmeve Savage x Fenty “përfshinë konsumatorët në tarifa mujore të padëshiruar”.

Kompania e ka kundërshtuar këtë akuzë.