Rikthehet Elhamja në “It’s my Love-in” e Valon Malokut

Që kur u nda emisioni “ It’s My Love”, në dyshë, konkurrentja Elhame Avdiu, shkoj më disa konkurrentet e tjerë në prezantimin e Kikes.

Ndërsa pjesa tjetër e konkurrenteve mbeten me Valon Malokun, shkruan InfoKosova.

Por si duket kjokurrentja Elhame ka vendosur të kthehet atu ku e nisi në fillim, dhe këtë e ka bërë të ditur konkurrentja tjetër Ganja.

E kjo ndoshta për shkak të episodit të fundit të Kikes i cili patë skena bizare i cili u kritikua mjaftë shumë./InfoKosova/