Rikthehet Kallashi: Njerëzit më njohin mbrapa shpinës

Pas një pauze është rikthyer Donjeta Kasumi e njohur si Kallashi, ajo ka rrëfyer për pauzën e saj në showbizz dhe në vallëzimin e saj .

Tani ajo do të vazhdojë edhe punën si valltare po do të jetë edhe pjesë e ekraneve televizive.

“Isha gati në depresion gjatë karantinës, i mbylla të gjitha rrjetet sociale tani u riktheva…”, tha ajo.

Shiko Videon:

https://youtu.be/SOX0l0aAdlo