Rikthehet në modë ”TRENDI” që pëlqejnë të gjitha gratë dhe vajzat

Karficat janë kthyer në një nga trendet më të fundit të flokëve që po i shohim kudo.

Këtë vit nuk ka asnjë përjashtim me dy tendenca të qarta që shkëlqejnë metra larg.

E para është ngjyra e karamel që ka qenë zgjedhja e fashionistave te reja dhe të “vjetra”.

Tendenca e dytë që kapet në mënyrë të qartë aksesorëve për të zbukuruar flokët.

Me siguri dukesha e Kembrixhit Kate Middleton është prapa kësaj pasi e kemi parë duke vendosur akoma më shumë aksesorë se vetëm kapelet.