Rikthehet orari i rregullt i linjave të autobusëve

Trafiku Urban ka njoftuar se pas ndryshimit të lëvizjes së lirë, do të rikthehet edhe orari rregullt i qarkullimit të autobusëve në linjat e Trafikut Urban nga ora 06:00 deri 22:00.

Tutje kërkohet respektimi i masave në fuqi që përfshijnë bartjen e maskës mbrojtëse, kufizimi i numrit të udhëtarëve max. 20 dhe respektim të distancës edhe brenda autobusit.

https://www.facebook.com/trafikurban/posts/1159814351060260