Rina Balaj është emër i ri në diskografinë shqiptare.

Ajo, depërtoj fuqishëm në skenë, ndoshta për shkak të rrymës muzikore që lëvron.

Rina është rep-artiste dhe tashmë numëron disa këngë hite, falë të cilave ka arritur ta bëjë për vete një pjesë të mirë të publikut.

Këngëtarja është mjaftë e pranishme me intervista edhe në spektrin medial shqiptar, ku flet për vete, muzikën, koleget, etj.

Një pjesë e mirë e këngëtareve të estradës kanë qen, të cilët edhe i ekspozojnë shumë, e garojnë se kush e ka më të mirë, shkruan “Kosovarja”.

Duket se qeni i Rinës ua kalon të gjithëve. Vërtet simpatik! /Kosovarja/