Rina Balaj dhe Sin Boy në momente intme

Që kur bën publike lidhjen e tyre, Rina dhe Sin Boy janë të pandashëm.

Çifti i njohur të cilët tashmë bashkëjetojnë në Prishtinë nuk i kursejnë as pozat in time që publikoj në rrjetet sociale.

Kësaj radhë ishte Rina ajo që ka ndarë më adhuruesit në Instagram një imazhe nga vas ka pranë të dashurit të saj.

Ndryshe, Rina dhe Sin Boy përveç partnerë, ata janë bashkëpu nëtor edhe në muzikë dhe kanë paralajmëruar projekte të reja të përbashkëta./Indeksonline/