Rina Balaj ndan disa momente private me Sin Boy

Rina dhe Sin Boy festojnë dyvjetorin e lindjes.

Reperja Rina Balaj dhei dashuri i saj Sin Boy, sot festojnë dyvjetorin e lidhjes së tyre.

Me këtë rast sigurisht se nuk kanë munguar dhuratat për njëri-tjetrin, madje Rina e ka pranuar një të veçantë.

Sin Boy i ka kushtuar asaj këngë dhe kjo sipas Rinës është dhurata më e bukur.

Reperja më pas i ka ndarë me ndjekësit disa momente private me të dashurin e saj, djalin që ia ka marr zemrën siç thotë ajo ‘përgjithmonë’.