Rina Balaj ndan me ndjekësit shkrime nga ditari i saj

Rina kujton me nostalgji vitet e adoleshencës.

Rina Balaj mund të themi se ka pranuar dhuratën më të mirë kohën e fundit nga motra e saj, e cila ia gjeti ditarin të cilin reperja e përdorte për shkrime në adoleshencë.

Këngëtarja nuk ka hezituar të ndaj me ndjekësit e saj shkrimet dhe vizatimet e bëra në atë kohë, dhe shohim që në atë kohë Rina kishte prirje për art.

“Sa herë që shikoni yjet, është sikurse të hapësh një derë.

Mund të jesh kushdo, kudo.

Mund të jesh vetvetja në çdo moment të jetës tënde.

Ti hap atë derë dhe e kupton që je personi i njëjtë nën të njëjtët yje.

Duke bërë kamp në oborr në 11 të natës, duke i dhënë makinës e vetmuar.

Duke u ndalur në cep të qytetit, duke shikuar yjet lartë, duke shikuar jashtë dritares së makinës, ndihesh si një 11 vjeçare përsëri.

Këtu jashtë ku bota jote fillon dhe mbaron, duke se asgjë nuk ndal së ndodhuri” një nga tregimet e Rinës. /Lajmi.net/