Rina merr poza tërheqëse në bregdet

Rina Balaj është njëra nga artistet shqiptare që ka provuar zhanre të ndryshme muzikore.

Fillimisht, ajo kishte kënduar në zhanrin R&B dhe Pop, e më pash kishte kaluar në hip-hop, ku me të këtë të fundit ishte pëlqyer më shumë.

Pas një pauze të shkurtër ajo ka lansuar albumin e parë në bashkëpunim me të dashurin e saj, Sin Boy.

Rina përpos muzikës, shpesh sjell poza atraktive të cilat komentohen për shkak të linjave të saj.

Në një postim të fundit në rrjetin social Instagram, 20-vjeçarja është shfaqur në bregdet teksa ka marrë poza tërheqëse.

“MM” titullohet projekti i tyre, i cili menjëherë pas lansimit ka filluar të dëgjohet në masë të madhe.