Rina pozon e lumtur pranë Sin Boy

Rina Balaj dhe Sin Boy janë qifti më i përfolur në mediat shqiptare.

Dyshja përveç që janë të pandashëm në dashuri, ata janë të pandashëm edhe në muzikë.

Ata shfaqen pranë njëri-tjetrit pothuajse në cdo vend.

Së fundi Rina ndau një imazh, ku dyshja shihen së bashku.

Kujtojmë që ata janë duke punuar për një këngë tjetër, që do të jetë bashkëpunimi i radhës nga dyshja.