Rina sapo i vuri flakën rrjetit me fotot e fundit

Rina Balaj aktualisht po qëndron në Greqi, aty ku u ngrit në karrierë i dashuri i saj Sinboy.

Ajo postoi fotografi të reja në Instagram, duke i vënë flakën rrjetit me pozat dhe format trupore.

Nëse nuk e dini, artistja po punon në albumin.