Riniani nuk përmbahet ndaj Anës, i afrohet më shumë se ç’duhet

Në puntatën e sotme është transmetuar takimi i Rinianit dhe Anës.

Dyshja duket se kanë filluar të kenë një pëlqim më të fortë për njëri tjetrin, duke pasur dy takime.

Sonte ishte Riniani ai i cili u kujdes që t’i afrohet më shumë Anës, gjë e cila duket se nuk i pëlqej asaj aspak.

Në takimin e tyre ajo tha se nuk është në rregull ky afrim.

Ana: Është vetëm takimi i dytë dhe është shumë in.timitet.

Riniani: Pse, të trembi krevati?

Mos u tremb.

Nuk e prisja të më zgjidhje në takim të dytë kur vazhdova takimin me Jasminën.

Ana:Të pashë në ma.rrëdhënie me një vajzë, pastaj të mora prapë.

Unë nuk kam të drejtë të dyshoj?

Riniani:Po ke të drejtë dhe më vjen mirë që dyshon.

Pse nuk e merr ta shijosh Rinianin?

Ana:Unë dua ta zbuloj njëherë, pastaj ta shijoj.

Riniani:Si mendon ta zbusim pak?

Ana:Ke balsam me vete?

Shumë batutë e bukur.

E meriton një puthje.

Më pas, Riniani i dhuroi byzylyk bosh që ta mbushë me aksesorë që mund të kenë lidhje me ata të dy./Indeksonline/