Roani i Majlindës e Majkut bëhet ‘pika e djalit’

Dikur Majku dhe Majlinda ishin një prej çifteve më të përfolura në shoubiz.

Por ka kohë që nuk janë më.

E vetmja gjë që i lidh mese vete tani është djali i tyre Roani.

Siç dihet i vogli i çiftit është nën kujdestarinë e nënës, e cila kujdeset që të mos i mungoi asgjë.

Për ju që ka kohë që nuk e keni parë, ja ky bukurosh kaq i ëmbël është djali i Majkut e Majlindes./Kosovarja/.