Roberti dhe Laureta po i shijojnë pushimet, shfaqen plotë romancë bashkë

Robert Berisha dhe e dashur e tij, Laureta Maqedonci, janë duke kaluar çaste të bukura së bashku.

Disa prej të cilave i ndajnë me fansat në rrjetet sociale.

Çifti i ri kanë ardhur me të tjera poza të përbashkëta, të cilat i kanë shpërndarë në profilet respektive në rrjetet sociale.

Kujtojmë që lidhja e tyre u bë e ditur vetëm pak muaj më parë dhe u konfirmua nga muzikanti, i cili së fundmi është duke e bërë për mrekulli edhe rolin e moderatorit.