Roberti publikon një video të vajzës, kështu nuk e keni parë asnjëherë

Këngëtari e kalon pothuajse shumicën e kohës me vajzën e tij, Rene.

Dhe, së fundi Robert Berisha ka ndarë një video në Instagram,.

Ai ka publikuar një moment të vajzës derisa ajo shihet duke luajtur rolin e DJ.

‘Dj Rene’, ka shkruar Roberti në mbishkrimin e videos.

Ndryshe, duke e ditur se prindërit e Rene janë këngëtarë nuk ndihet mbase edhe mund ta shohim me këtë profesion në të ardhmen.