Ronaldo me fat, Georgina një super femër

Georgina Rodriguez njihet si një nga femrat më tërhe.qëse.

Por e fejuara e Ronaldo-s duket se asnjëherë s’ndalet duke e dësh.muar këtë.

Së fundi ajo po.zoi në bi.kine, duke foku.suar të pas.met e saj si dhe unazat super-lukzose.

Padyshim se Gerogina edhe këtë herë duket mëse bom.bastike, siç di vetëm ajo./Indeksonline/