Ronela shkëlqen në të bardha

Ronela Hajati ashtu si edhe artistët e tjerë, po qëndrojnë të izoluar në shtëpitë e tyre për shkak të pandemisë COVID19.

Por, ajo nuk harron të sjellë imazhe të ndryshme përmes rrjeteve sociale.

Së fundmi na shfaqet në të bardha teksa shkruan:

Te kesh shpirt te bardhe eshte e lindur ! (Sic e kam une prsh) ,ti kesh rrobat e bardha, duhet ti blesh dhe ti lash mire pastaj!