Roza Lati merr propozimin për martesë

Gazetari Flavio Qarri i ftuar në “Soiree” në “Top Channel” ka rrëfyer se mes të ftuarave në studio për grua do të zgjidhte Roza Latin.

Moderatorja është ngritur ndërkaq dhe e emocionuar ka shkuar të përqafojë gazetarin.

Gazetari ka thënë se e zgjedh Rozën pasi me të ndihet më rehat.

Vetë moderatorja ndërkaq ka thënë se mes të ftuarve do të zgjidhte pikërisht Flavion për burrë atë që e zgjodhi për grua.

Gjatë emisionit është diskutuar tema e refuzimit të martesës nga personazhet e njohur dhe të ftuar në studio ishin aktorë, moderator dhe këngëtarë të njohur që janë ende beqarë dhe që i kanë thënë jo martesës deri tani.