Rrëfen Shqipja: Rolandi më ka ngritur fustanin

Emisionin e sotëm të “Përputhen”, Shqipja ka bërë një deklaratë të fortë për takimin me Rolandin duke treguar se çfarë ndodhi që kr.isi marrëdhënien e tyre.

Shqipja tregoi se i kishte bërë masazh për dy minuta, por ai ka menduar se mes tyre mund të ndodhte diçka më shumë.

“Rolandi në të gjitha aspektet që kisha kapur herë pas here, nuk përshtatej për mua, pastaj tjetër gjë çfarë zgjodhi ai, më ka dërguar vetëm një foto që kemi dalë me Linditën, nuk e kam marrë dhe as më ka marrë.

Nuk kam thënë asgjë të rëndë çfarë kam përjetuar Rolandin, kur dola për të blerë ujë, u ktheva dhe i bëra masazh por ai më ngriti fustanin dhe… i bëra dy herë masazh dhe mendoi diçka më shumë”, tha Shqipja.