Rrëfimi rrëqethës i gruas që mposhti kancerin emocionon të gjithë!

Në emisionin “Kojshia Show” gjithmonë ndodhin b.efasi pozitive dhe të papritura.

Ketë here si b.efasi ishte Arnisa Osmani, një grua qe mposhti dhe lu.ftoi kancerin.

Ajo me një rr.ëfim rrëqethës shpjegoi se si mposhti kancerin.

Ndiqeni emisionin nga minuta e 18 për ta pare këtë moment!/InfoKosova/