Rrënqeth me fjalët emocionuese vajza e Jakup Krasniqit! Babi sot po festojmë pa ty!

Gresa Krasniqi, vajza e Jakup Krasnqit ka kujtuar sërish babain e saj në një ditë tepër të veçantë për familjen.

Në 29 vjetorin e martesës së prindërve të tyre, ajo i ka shkruar disa fjalë për babanë e saj.

“Babi, sot, po festojmë 29 vjetorin e martesës tënde dhe mamit.

Madje, i’a kemi dhuruar edhe buqetën me lule që ti gjithmonë i’a dhuron”, ka shkruar ajo.

Postimi i plotë:

Babi,

Sot, po festojmë 29 vjetorin e martesës tënde dhe mamit.

Madje, i’a kemi dhuruar edhe buqetën me lule që ti gjithmonë i’a dhuron.

Sot po festojmë, e pranë nesh, ndonëse me trup jo, je dhe ti në zemrat dhe mendjet tona.

Po festojmë per ty, për dashurinë tuaj!

Të presim me padurim.