Rritet sërish numri i viktimave në SHBA, koronavirusi merr 2.502 jetë në 24 orë

Rritet sërish numri i të vde.kurve nga koronavirusi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në 24 orët e fundit, sipas të dhënave të Johns Hopkins University, kanë gjetur vde.kjen 2.502 persona.

Vihet re një shifër në rritje në raport me një ditë më parë kur gjetën vde.kjen 2.200 të prekur nga Covid-19.

Me këto shifra shkon në 61.669 numri total i vi.ktimave qysh nga nisja e pandemisë.

Nga ana e tij Presidenti amerikan Donald Trump shpreh bindjen se “Pasja e vaksinës është diçka e madhe, por do të arrijmë në normalitet në çdo rast.

Natyrisht duhet të presim që virusi të ikë dhe do të ikë”.