Rrobat nuk po ia mbulojnë asetet Thalias

Thalia Hell është shumë e bukur në fytyrë.

Por, nëse ia shikojmë asetet, do t’ia harrojmë sytë bojqielli që i ka.

Të paktën kështu shihet në një foto që Thalia e ka publikuar në Instagram.

Në të, bukuroshja shihet e veshur me një palë rroba plazhi të holla dhe të vogla që mezi ia mbuluan gjo.ksin që ajo ka.

Shiko Fotot: